Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

martie 23, 2016

Cât de multe știi despre compania MikroTik? Află răspunsul în articolul de mai jos

mikrotikPentru cei obișnuiți cu mediul IT și care sunt mereu la curent cu ultimele noutăți apărute în cadrul acestei piețe, compania MikroTik nu trebuie să fie un nume necunoscut. Acest brand letonian, ce a luat ființă în anul 1995, este un binecunoscut producător de routere precum și sisteme ISP wireless. Ca și majoritatea companiilor aflate la început de drum, MikroTik s-a axat pe vânzarea de produse și echipamente destinate special pentru sistemul wireless. În prezent, compania MikroTik deține un număr de peste 100 de angajați și are o gamă variată de produse și sisteme IT .

Care este avantajul achiziționării unui produs conceput de către compania MikroTik?

MikroTik oferă clienților și consumatorilor săi dispozitive și sisteme hardware și software nu doar la nivel național dar și mondial. Principalul avantaj al achiziționării unui produs din gama MikroTik îl reprezintă alternativa de excepție pe care o prezintă în fața routerelor și echipamentelor wireless extrem de scumpe, aflate pe piață la ora actuală.

Stabilitatea și performanța dispozitivelor companiei MikroTik a fost realizată de-a lungul celor două decenii de activitate și experiență. Brandul a reușit, în anul 1997, să introducă pe piață inovativul sistem de software RouterOS. Acest software prezintă numeroase caracteristici tehnice de excepție, printre care se numără și: o putere de control foarte mare, stabilitate și precizie, și nu în ultimul rând, o foarte mare flexibilitate necesară pentru toate tipurile de data interfacing și routing.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre influența și gama variată de produse ale companiei MikroTik, poți face acest lucru accesând site-ul oficial al acesteia la www.mikrotik.com, sau poți vorbi direct cu un reprezentant al companiei la numărul de telefon +1-(305)-433-7744. MikroTik reprezintă cu adevărat o alternativă avantajoasă pentru nevoile tale IT.