Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

februarie 3, 2016

Cu imprimantele HP OfficeJet poți imprima de oriunde

hp officejetIndiferent dacă ești în căutarea unei imprimante profesionale, dar care să te ajute și să faci economii, sau vrei doar să afli mai multe detalii despre acestea, atunci citește acest articol. În continuare vor fi prezentate imprimantele HP OfficeJet, care presupun un cost cu până la 50% mai mic decât alte imprimante cu laser obișnuite.

Imprimi oricând și de oriunde ai fi

HP oferă mai multe modele din gama OfficeJet, printre care și HP OfficeJet Pro 8600. Această imprimantă este ideală pentru firmele de dimensiuni mici, care caută calitate ridicată la un cost mai scăzut. Pe lângă faptul că documentele imprimate au o calitate superioară, imprimanta are o caracteristică foarte utilă. Aceasta se poate conecta direct la PC prin USB, sau la wireless, pentru a avea posibilitatea de a imprima oricând și de oriunde (prin aplicația HP ePrint).

Rezultate optime cu un cost redus

Conform informațiilor furnizate de HP, multifuncționala HP OfficeJet Pro 7500 e-All-In-One presupune cel mai scăzut preț pe pagină dintre toate imprimantele all-in-one de format mare din aceeași clasă. Mai mult decât atât, utilizând această multifuncțională, reduci consumul de energie, întrucât consumă cu până la 40% mai puțină energie decât alte echipamente de acest gen.

Se pot imprima documente de format mare de până la A3+, de oriunde: de pe PC, laptop, smartphone și alte dispozitive mobile, prin tehnologia ePrint menționată mai sus.

Având în vedere că vorbim de o multifuncțională, cu aceasta poți scana, copia, trimite fax de la PC, un folder din rețea sau e-mail. Cu ecranul HP TouchSmart, de 6 cm, poți imprima și direct de pe carduri de memorie.

Pentru rezultate optime, HP recomandă utilizarea imprimantelor HP OfficeJet cu cartușele de cerneală HP, pentru a beneficia de documente, materiale de marketing si alte proiecte imprimate cu o calitate superioară, care rezistă inclusiv la apă.