Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

martie 9, 2016

De ce este Iomega Lenovo în top 10 soluții de stocare personal cloud

lenovo-logosCând ești în căutarea unei soluții de bază pentru o rețea desktop de stocare a datelor, ai nevoie în primul rând de trei caracteristici principale: transfer de date eficient, protecția datelor înmagazinate și transmise, precum și posibilitatea unor înregistrări video de calitate.

Poți beneficia de toate aceste avantaje precum și multe altele, cu ajutorul soluției propuse de cei de la Lenovo, și anume gama Iomega Lenovo.

De ce să alegi soluțiile de stocare oferite de Iomega Lenovo?

Atunci când alegi să folosești spațiul de stocare marca Iomega de la Lenovo, alegi în mod normal o viteză broadband cu mult mai mare și de asemenea pachete sau opțuni nelimitate de viteză prin fibră optică.

Iomega Lenovo îți oferă posibilitatea de a stoca mult mai mult spațiu în rețeaua ta și avantajul de a fi liber să te conectezi la internet într-un mod mai simplu și mai rapid, de oriunde ai fi. De asemenea, ai avantajul de a-ți proteja și salva datele acasă sau la serviciu.

Pentru cei care sunt pasionați de aplicațiile online sau cele de pe telefoane, Iomega Lenovo îți oferă posibilitatea de a te bucura de aplicațiile tale favorite, pentru a accesa datele tale personale. Asta înseamncă că poți folosi aplicații pentru fișiere, muzică, poze sau videoclipuri.

Un alt avantaj important al folosirii produselor Iomega Lenovo, este faptul că poți să îți alegi cantitatea de stocare dorită sau mărimea hard disk-urilor pe care le deții. De asemenea, ai beneficiul de a-ți alege numărul de drive bay pe care le deții. Drive bay se referă la o anumită locație în computer, unde poți stoca o instalație hard sau floppy disk.

Iomega Lenovo îți oferă posibilitatea de a-ți instala spațiul de stocare într-un mod foarte ușor și eficient cu ajutorul serviciilor cloud de calitate pe care le deține.

Nu ezita să îți achiziționezi unul din produsele marca Iomega de la Lenovo, pentru a te convinge sigur de numeroasele avantaje de care poți avea parte.