Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

februarie 10, 2016

De ce să alegi compania Nexsan?

Compania NexsanCompania Nexsan face parte din rețeaua multinațională Imation, și se adresează clienților ce se confruntă cu cu un spațiu restrâns de date și au nevoie de o putere mărită de securitate a acestora.

Având în vedere vremurile în care trăim și nevoia tot mai mare de securitate și încredere, fiecare lider IT este în căutarea unui echilibru financiar și managerial pentru afacerea sa. Nexsan este o companie care cunoaște pe deplin diferența majoră dintre costurile protecției datelor și costurile ce implică nesecurizarea lor.

Ce înseamnă compania Nexsan pentru afacerea ta?

Afacerile ce beneficiază de serviciile companiei Nexsan recunosc eficiența și performanța oferite de aceasta, mai ales pe termen lung. Soluțiile de stocare date din partea Nexsan sunt printre cele mai bune, puternice și ușor de folosit răspunsuri la nevoile de bază ale companiilor, reușind să aducă un plus de performanță și productivitate în cadrul acestora.

Având în vedere creșterea continuă și crescândă a datelor și informațiilor de pretutindeni, ce au nevoie de protecție, metodele tradiționale de stocare și protecție a acestora sunt depășite și aduse spre limită.

Cu ajutorul companiei Nexsan, afacerile tale pot beneficia de un suport și o infrastructură de backup a datelor, indiferent de numărul acestora sau de complexitatea lor. Pe lângă faptul că datele afacerii tale pot fi în deplină siguranță cu ajutorul companiei Nexsan, programele acestora de backup și suport oferă o vizibilitate deplină și control.

Indiferent cât de mari sau complexe sunt nevoile ID ale companiei tale, Nexsan are cele mai bune soluții pentru afacerea ta. Aceste soluții sunt extrem de durabile, de încredere, oferă o scalabilitate mărită dar și un preț avantajos.

Compania Nexsan oferă soluția potrivită pentru afacerea ta și protecția datelor tale. Nu numai că acestea vor fi protejate pe deplin, dar clienții se vor putea baza pe un system foarte eficient de recuperare a datelor, în cazul în care va fi nevoie.