Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

februarie 25, 2016

Importanța acțiunilor CISCO systems pe NASDAQ – o ascensiune în revenire

cisco-nasdaqCISCO este unul dintre cei mai importanți și apreciați lideri ai tehnologiei IT, promovând de peste 30 de ani soluții de specialitate în domeniul comunicațiilor, sistemelor de tip clouding precum și sistemelor wireless.

Nasdaq de cealaltă parte, reprezintă a doua cea mai mare bursă de valori din Statele Unite precum și din întreaga lume, în ceea ce privește capitalizarea pieței și volumul de schimburi.

Valorile CISCO systems pe NASDAQ au avut o revenire spectaculoasă recent, după o pauză de aproximativ 15 ani.

Care este profilul brandului CISCO systems pe NASDAQ?

Ceea ce compania CISCO oferă în cadrul bursei NASDAQ este o serie de rețele bazate pe sistemul de internet protocol (IP), precum și alte produse ce au legătură directă cu industria de telecomunicații și IT. De asemenea oferă numeroase servicii ce sunt asociate cu aceste produse și modul lor de folosire. CISCO este și un reprezentant al produselor folosite pentru transportul de date, voce, precum și sisteme video întâlnite în diferite construcții și clădiri, campusuri și la nivel mondial.

Datorită noilor strategii de marketing și de implementare a soluțiilor de clouding oferite de către CISCO de-a lungul perioadei de expansiune și progres, compania a reușit să ducă mai departe ideea de rețea integrată și să promoveze soluțiile oferite de acestea în întreaga lume.

Viziunea de viitor în ceea ce privește acțiunile CISCO systems pe NASDAQ este dorința de a mări dividendele și a  ajunge astfel la o cifră de afaceri mult mai mare. În acest moment, CISCO ocupă un loc respectabil în clasamentul acțiunilor la bursă și este una dintre cele mai apreciate și căutate mărci din industria IT.

CISCO continuă să surprindă prin abordarea de noi strategii și implementarea de soluții inovative ce sunt menite să țină compania mereu cu un pas înaintea competiției.