Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

martie 2, 2016

Ține pasul cu tehnologia folosing marca Intel

Intel_InsideMarca Intel este recunoscută peste tot in lume ca fiind compania numarul unu producătoare de microprocesoare pentru PC-uri și servere. Cu toate acestea, Intel țintește tot mai sus cu fiecare an, reușind să aducă un spirit de inovație și noutate cu fiecare program de marketing pe care îl lansează.

De ce să alegi marca Intel?

Când te gândești la brandul Intel și la ceea ce compania promovează an de an pe piață, te gândești in mod reflex la componente PC și produse asemănătoare acestora. Marca Intel se specializează în producerea, designul și punerea pe piață a celor mai inovative componente computing și de comunicare cum ar fi microprocesoarele, chip-urile, plăcile de bază, și tot ceea ce ține de produse wireless și conexiuni fără fir.

Însă marca Intel are o gamă mult mai avansată și largă de produse și beneficii pentru clienții săi. Așadar, Intel se ocupă cu producerea și distribuirea de produse avansate de integrare tehnologică precum și diferite circuite primare integrate, pentru industriile care se ocupă de comunicații și computing.

Cum operează marca Intel pe piață?

Pentru o eficacitate sporită și o performanță de nivel înalt a brandului Intel, compania are o structură foarte bine definită a strategiilor de marketing pe care le abordează. Marca Intel reușește să își facă simțită prezența în rândul consumatorilor prin intermediul celor 5 segmente ale sale și anume: PC Client Group, Data Center Group, Other Intel Architecture Group, Software & Services, Intel Mobile Communications, Intelligent Systems Group, Netbook and Tablet Group, Ultra-Mobility Group, McAfee, Wind River Software Group, și Non-Volatile Memory Solutions Group.

Fiecare dintre aceste 5 segmente reușește să mențină marca Intel în topul celor mai recunoscute și apreciate branduri IT din lume. Intel este, prin urmare, o bază importantă și chiar vitală a lumii virtuale din care facem și noi parte.