Stai cu un pas înaintea tehnologiei!

ianuarie 27, 2016

Un singur tip de sistem pentru a face ca afacerea ta să meargă ca pe roate – CISCO Intercloud. Află mai multe despre această strategie marca CISCO în următorul articol

Cisco IntercloudCu ajutorul acestui sistem inovativ marca CISCO, companiile din întreaga lume pot beneficia de funcții hybrid clouds avansate precum și de o extindere a centrelor de informații existente la sistemele de public clouds, la nevoie. CISCO Intercloud, reprezintă cu adevărat o soluție unică, fiabilă, sigură și flexibilă pentru afacerea pe care o desfășori.

Datorită serviciului CISCO Intercloud, te poți bucura de o mult mai mare libertate atunci când vine vorba de plasarea forței de muncă, în funcție bineînțeles și de necesitățile afacerii tale.

Cum funcționează mai exact sistemul CISCO Intercloud  pentru afaceri?

Cu ajutorul CISCO Intercloud pentru afaceri, ai posibilitatea de a extinde centrele de date precum și sistemul de private cloud către sistemul public cloud. Acest lucru îți dă posibilitatea de a obține capacitatea extra de care ai nevoie, fără nicio delimitare între sistemul tău intern de cloud și cel extern. Ai de asemenea posibilitatea de a integra sistemul de private cloud cu mai multe sisteme clouds folosite de către mai mult de un furnizor de servicii în același timp.

Ceea ce CISCO Intercloud poate face pentru tine și afacerea ta este cu adevărat impresionant. CISCO Intercloud înseamnă o flexibilitate, capacitate de lucru, un sistem de securizare și control aflate la superlativ. Tu ești cel care alege câtă capacitate extra ai nevoie pentru afacerea ta și când ai nevoie, poți alege unul sau un grup de mai mulți furnizori de servicii, și de asemenea, tu ești cel care alege și setează regulile privitoare la accesul și uzul acestei extensii a centrelor tale de date.

Poți fi sigur de alegerea pe care urmează să o faci atunci când te decizi să achiziționezi un sistem CISCO Intercloud pentru afacerea ta.